روانشناسی: در حال حاضر افسردگی، اضطراب و خشم رو دارم تجربه می کنم، برای غلبه بر این ها راهکار می خوام.
ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 24 ساله )
سلام خسته نباشید من 24 سالمه ، 2 ساله که عقد کردم در بچگی من پدرم معتاد شد ورشکست شد بی پول شدیم و مادرم... به شدت عصبی شده بود در دوران نوجوانی با برادری که 11 ماه از من کوچکتر است به شدت اختلاف داشتیم و دائم زد و خورد 10سال پیش پدرم ترک کرد و زندگیمون همه جوره خوب شد و همچنین همسر خوبی دارم ولی در دوران عقد به دلیل اختلاف با مادر همسرم باعث تنش شدید در زندگیم شد در حال حاضر به شدت احساس افسردگی می کنم احساس خستگی مفرط سیر بودن از زندگی همیشه خسته ام همش آرزوی مرگ می کنم مشکل اصلیم خشونت و عصبی بودنم هست با کوچکترین اتفاقی تنش و استرس و خشم وجودمو میگیره و پرخاش می کنم انقدر جیغ میزنم که از حال میرم دختر مذهبی هستم ولی روز به روز بدتر میشم به سرعت پشیمون میشم ولی فایده ای نداره چون قلب ها رو شکوندم وقتی مادرم کوچکترین حرفی بهم میزنه بهش بی احترامی میکنم همون حین تو دلم میگم غلط کردم ولی فایده ای نداره هزار راه رو رفتم ولی خوب نشدم نامزدم با این حالتم خیلی مشکل داره چون توی دعوا بدجوری باهاش حرف میزنم میزنمش فحاشی می کنم. وقتی مادرش بهش زنگ میزنه تنش و استرس کل وجودمو می گیره تمام بدنم می لرزه قلبم تند میزنه نمی دونم چطور ببخشمش الان خوب شده ولی من نمی تونم ازش بگذرم دائم استرس دارم خسته شدم از این حالتم صبح نمی تونم از خواب بیدار شم تا ظهر به زور خودمو خواب می کنم زندگیم خیلی بهم ریخته است کمک می خوام تو روخدا کمکم کنید من به شدت عصبی ام از این حال خودم از این خستگی دائم خستم کمکم کنید
مشاور (خانم موحدنساج)
- وقتی با نشانه های اولیه جسمانی عصبانی شدن و پرخاشگری مانند، تپش قلب، گرم و سرد شدن بدن، گر گرفتگی، سر درد ، لرزش دست و ... که در هر فرد متفاوت است، مواجه شدید، سعی کنید محیط ایجاد تنش را ترک کرده یا از ادامه گفت و گو که قرار است در نهایت به پرخاشگری منجر شود بپرهیزید.
- وقتی عصبی شدید رفتاری که شما را آرام می کند انجام دهید. مثلا قدم بزنید، به اتاق خود رفته و به بالشت مشت بزنید، خشم خود را روی کاغذ به هر طریقی که دوست دارید چه خط خطی کردن، چه نقاشی و چه نوشتن از خشم خود، تخلیه کنید، یک لیوان آب بخورید، ذکر بگویید، چند نفس عمیق بکشید، سعی کنید از ۱۰۰ به یک به صورت معکوس بشمارید و روی شمارش خود تمرکز کنید و ....
هر شخص به فراخور روحیات خود با انجام برخی رفتارها آرام می شود که بهتر است خود آنها کشف کنید.
- برای خود سخن گفتن در هنگام عصبانیت را ممنوع کنید، و اگر مجبور به بیان مطلبی هستید از قانون ۳ ثانیه استفاده کنید، اول تا سه شماره صبر کنید و به سخنی که می خواهید بگویید بیاندیشید سپس لب از لب باز کنید.
- در این گونه مواقع سخن نگفتن خیلی مهم است زیرا کلمات تحت کنترل شخص نیستند و باعث پشیمانی می شوند. پس سکوت کنید و با گفتن الان نمی توانم صحبت کنم، بعد درباره آن حرف می زنم و.... سخن گفتن را به تاخیربیاندازید تا آرام شوید.
- بعد از آرامش نسبی درباره موضوع خوب فکر کنید، سخنان سنجیده ای انتخاب، و برای صحبت درباره آن پیش قدم شوید.
- اگر احساسات منفی را تجربه کرده اید، حتما راجع به آن در هنگام آرامش سخن بگویید. مثلا اگر از رفتار همسرتان در مقابل مادرش حس حقارت را تجربه کرده اید، بعد از کسب آرامش، با لحنی آرام و منطقی به همسرتان بگویید چه حسی داشته اید.
موفق باشید.
بیشتر بخوانید:
افسردگی بانوان و راههای درمان آن
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}